“Mama……..!” Een boodschap van je kindje

Door: Ingrid Jetten

Een zacht lief stemmetje in mij laat zich horen: “Mama?….

 • weet je dat er bij de miskraam niets mis is gegaan?
 • dat ik altijd bij jullie zal blijven op de aarde of in de hemel?
 • ik heel veel van jou en mijn papa hou?
 • mijn broertje en zusje graag met mij willen spelen ook al zien zij mij niet?
 • als je heel goed voelt, ik heel dichtbij je bent?”

“Weet je mama, toen ik een tijdje geleden aan het spelen was met de engelen, lieten zij mij hele lieve ouders zien. Ik mocht mijn mama en papa zelf uitkiezen, ik wist het meteen!

Jij en papa willen mij heel graag knuffelen. En mij lijkt dat echt fantastisch!”

“Mama, hier in de sferen bestaat er niet zoiets als tijd. Tijd is verzonnen door de mensen. Hier in de hemel spreken wij alleen maar over het NU! In de hemel is geen beperking en nemen we alles zoals het komt! Ik ben bij jullie geweest en kon helaas niet blijven! Mama, er is niets mis aan een miskraam, wil je dat geloven? Ik ben nog steeds bij jullie maar op een andere manier. En ik beloof jullie om nooit meer ‘weg’ te gaan! Wil je dat geloven?”

“Mama je hoeft je niet schuldig te voelen, er is namelijk niemand die schuldig is! Ik kan je vertellen dat alles met een reden gebeurt! Misschien kan ik je nu zelfs beter helpen vanuit de plek waar ik nu ben. Het kan ook zijn dat jij mag leren om te praten met zielskinderen zoals ik. Of ga jij andere moeders helpen, want jij begrijpt ze als geen ander. Zij zullen ook naar jou toe komen voor advies. Het is misschien een rare gedachte maar door deze ervaring ben jij nu een ervaringsdeskundige op dit gebied. Wie weet verbind jij je aan een platform, stichting of groep met gelijkgestemden!”

“Afscheid nemen bestaat niet lieve mama, dat weet je toch? Er is één woord dat ons allemaal met elkaar verbindt. En dat is LIEFDE! Lieve mama (en papa), als het de bedoeling is om als kindje bij jullie geboren te worden dan lijkt mij dat heel erg fijn! En tot die tijd maken wij gewoon contact op onze eigen manier!”

Wil jij ook graag contact met je ongeboren kindje? Ik help je daar graag mee!

Ingrid Jetten
Troostcoaching na een miskraam

4 antwoorden op ““Mama……..!” Een boodschap van je kindje”

 1. Tranen lopen over mijn wangen. 3 weken geleden heeft mijn dochtertje voor de derde keer mijn lichaam verlaten. Ze heeft me al zoveel moois gebracht, me zoveel doen groeien. Ik ga het zwanger worden loslaten, maar haar voel ik nog bij me. En ik heb me pas ingeschreven voor de opleiding luisterkind werker.
  Nu op internet zoekend naar hoe ik haar visueel bij me kan dragen, kom ik deze tekst tegen. Ze praat tegen me, mijn verdriet komt een stukje los.
  Ik hou zoveel van haar. Wordt er helemaal warm van.
  Dank je wel, de tekst doet me deugd ❤

  1. Lieve Els jou reactie ontroerd mij. Wat een liefde van jullie dochtertje. Weet je wat zij mij laat weten dat of je nu de opleiding gaat doen of niet jij altijd direct in contact met haar staat. Een onzichtbaar telefoon lijntje. jk heb zelf een dochter in de sferen die er altijd voor mij is . Als je wilt ervaren hoe je contact met haar krijgt mag je mij altijd bellen voor een kort telefonisch gesprek. Het gaat per kwartiertje dus jan jezelf bekijken hoe of wat. Geloof in jezelf. Lieve groet Ingrid

 2. Wat énorm prachtig! Is ook zó zoals ik het voel….
  Ik heb 2 miskramen gehad en heb nog steeds contact met “mijn meiden” (zoals ik ze liefkozend noem), al lijken ze soms wat verder weg ofzo.

  Heel mooi om te lezen dus! <3

  1. Lieve Carla wat fijn om te lezen dat je nog steeds contact hebt met je meiden.
   De reden dat ze soms verder weg lijken heeft alles te maken met jouw proces. Op het moment dat je behoefte hebt aan meer contact zullen ze er altijd ZIJN,! Lieve lichtgroet Ingrid Jetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *