Ontspannen blijven na mislukte zwangerschappen

Mijn gynaecoloog adviseert me na 6 mislukte zwangerschappen ontspannen te blijven om opnieuw zwanger te raken. Maar hoe doe ik dat zonder steeds in de angst te schieten dat het weer mis gaat?

ontspannen blijven na miskraam met diana woutersEen gezond kindje op de wereld zetten is voor velen van ons een diep verlangen. Maar na een aantal miskramen kun je niet meer relaxed zijn en zit je in een overlevingsstand. Elke dag sta je op met een diepgewortelde en gekoesterde wens. Het kan je helpen om in je omgeving met anderen erover te praten. Daarnaast adviseer ik je om samen met je partner dingen te ondernemen, even de zinnen te verzetten door bijvoorbeeld ergens te gaan lunchen. Ook raad ik je aan een dagboek bij te houden waarin jij je intiemste gevoelens en gedachten kan opschrijven. (Diana Wouters-Sellis, miskraamcoach)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *