Over ons

 

 

 

 

 

MiskraamVerwerken.nl is een initiatief van Joyce Beckker(rechts) en Thea van Dijk(links).

Onze visie

Wij willen vrouwen inspireren hun onverwerkte miskramen te verwerken. Door anders te kijken naar deze gebeurtenis, bevrijden zij zich van hun pijn. Hierdoor gaan ze voor zichzelf leven en ervaren ze veel meer levensvreugde.

Onze missie

Erkenning voor miskraam als een vorm van verlies.

Onze wens

Wij zijn zelf ervaringsdeskundigen waar het gaat om het tientallen jaren rondlopen met een onverwerkt miskraamverleden. Wij weten als geen ander hoe schadelijk dit kan zijn op meerdere levensgebieden. Niet alleen voor de vrouw zelf, maar ook voor haar leef- en werkomgeving.

Nadat Joyce begin 2015 haar boek ‘Geen beschuit met muisjes’ publiceerde, ontstond de inspiratie om op veel grotere schaal vrouwen met een miskraamverleden te helpen. Wij hebben zelf ervaren hoe helend het is om duurzaam je miskramen te verwerken. Want pas hierna zijn we helemaal open gebloeid en kunnen we met hart en ziel hun talenten inzetten voor anderen. Wij gunnen andere vrouwen hetzelfde proces toe!

Perspublicaties

Ons online consultatiebureau heeft al verschillende keren aandacht gekregen van de media. Op perspublicaties zie een overzicht naar de verschillende artikelen.