Herdenken

Nadat jij je miskraam hebt verwerkt, ontstaat er ruimte om je ongeboren kind te herdenken. Hoe kort jouw kindje ook bij je was, ieder leven is het waard om gevierd te worden. Laat je inspireren door het onderstaande aanbod.

cd-drukkedagCD Ontspanningsmuziek – Geertje Tobé
Muziek voor als je eens een drukke dag hebt gehad. Een serie van 3 CD’s met rustgevende muziek. Zeker ook geschikt voor het herdenken van een miskraam.

 

gedenkbeeldjePersoonlijke herdenkingsbeeldjes en urnen – Susanne Suermondt

Ik ontwerp en maak persoonlijke herdenkingsbeeldjes en urnen. Samen komen we tot een mooi uniek ontwerp dat perfect past bij jou.

 

mozaiekgedenkstenenMozaïek gedenkstenen – Jeanine Gerlofsma Mozaïek is een zeer geschikte kunstvorm voor op een grafsteentje, urn, een zelfgemaakte drie-dimensionale vorm of lichthuisje. Het is mogelijk dat u met uw naasten enkele mozaïekstenen komt leggen. Locatie Den Bosch

 

levensschilder rob van der leiSchilderij/kunstwerk ter herinnering aan het ongeboren of stilgeboren kindje Door te luisteren naar het verhaal van ouders van jong overleden kinderen vorm ik een beeld van de liefde. Hiermee laat ik het kind (en de herinnering) leven in een schilderij/kunstwerk. Locatie: Dordrecht en landelijk

 

reveilleHerinneringsschilderij of gedenkcollage – Maud Quaedvlieg

Het afscheid heeft bij u diepe sporen achtergelaten, want u mist uw kindje waar u zo naar verlangd hebt en door een miskraam of een abortus hebt moeten laten gaan. Maud maakt samen met u een prachtig kunstwerk.