Agenda

Zaterdag 8 augustus : workshop Leer je lichaam weer vertrouwen

Workshophouder: Irene Otto

Heb jij een miskraam of een buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad of heb je moeten kiezen om je zwangerschap af te breken?
En heb je nu het gevoel dat je lichaam je in de steek heeft gelaten?

Wil jij ook weten hoe je goed voor jezelf kunt zorgen?
Hoe je weer in verbinding kunt komen met je lichaam en hoe je kunt luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft? Kortom wil je weer lekker in je vel zitten?

Dan is deze workshop er voor jou!

Opgeven en meer informatie: www.praktijkjanna.nl

Vrijdag 2 oktober: workshop Verbinden met je (nog)onvervulde kinderwens

Workshophouder: Ingrid Vlemmings

Deze dag staan we samen met lotgenoten stil bij jouw verlies rondom je (nog) onvervulde kinderwens. Samen geven we aandacht aan dit vaak onzichtbare verlies en ingrijpend proces. Niet zelden is het een stil verlangen om samen zwanger te willen worden en een kindje te krijgen. En stil verdriet wanneer dat tot nu toe niet volgens wens verloopt.

Wat betekent dat voor jou: een kinderwens en het besef dat dit (nog) niet lukt? Daar gaan we in deze workshop woorden aan geven. Door je te verbinden met je emoties, het delen van- en het doorvoelen van je emoties, krijg je zicht op de plek van jouw verlies.

Meer informatie en/of opgeven: ingrid.vlemmings@planet.nl

Zaterdag 10 oktober: workshop Geef je ongekende kindjes plaats

Workshophouder: Irene Otto

Wil jij ook een mooie herinnering creƫren en je ongekende kindje(s) herdenken? Op een ontspannen manier andere vrouwen ontmoeten, vrouwen die begrijpen hoe je je soms voelt?

Is jouw zwangerschap misgelopen en wil je nog iets doen om je ongekende kindje plaats te geven? Vraag je je af hoe andere vrouwen hiermee omgaan? Wil je graag meer verbinding met je ongekende kindje ervaren, maar wel op een lichte manier?

Meer informatie en opgeven: www.praktijkjanna.nl