Agenda

Zaterdag 7 december: workshop Rouw na je miskraam

Workshophouder: Brenda ten Have – Straatman
Tijdens een miskraam maak je een verlies mee die impact heeft op je leven. Omdat er in de maatschappij nog een taboe heerst over een krijgen van een miskraam en er weinig over gesproken word bied ik deze workshop aan.

Op deze dag is er tijd voor jouw gevoelens ten opzichte van je verloren kindje te erkennen, er te laten zijn en te delen. We gaan praktisch aan de slag met opdrachten die jouw bij je gevoel brengen en helpen je kindje een plekje te geven in je leven.

Meer info vind je op www.kinderwensbegeleiding.nl

Zondag 22 december: winterwandeling in Rotterdam Kralingen

Workshophouder: Elisabeth van Heiningen
Met anderen die snappen dat het soms anders loopt dan gepland en ook even de decemberdrukte willen ontlopen.

Samen wandelen in de natuur en praten over wat je bezighoudt.

Meer info vind je op vormaanverlies.nl/december

Zaterdag 11 januari 2020:  workshop Leer je lichaam weer vertrouwen

Workshophouder: Irene Otto
Heb jij na je miskraam het gevoel dat je lichaam je in de steek heeft gelaten? Voel je je onbegrepen door je omgeving en eenzaam in je verdriet? Vind je het moeilijk om om te gaan met de angst dat het je opnieuw overkomt? Wil jij ook weten hoe je goed voor jezelf kunt zorgen?

Leer hoe je weer in verbinding kunt komen met je lichaam en hoe je kunt luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft. Kortom wil je weer lekker in je vel zitten? Dan is deze workshop er voor jou!

Meer info vind je op www.praktijkjanna.nl

Zaterdag 22 februari 2020: workshop Geef je ongekende kindjes plaats

Workshophouder: Irene Otto
Is jouw zwangerschap misgelopen en wil je nog iets doen om je ongekende kindje plaats te geven? Vraag je je af hoe andere vrouwen hiermee omgaan? Wil je graag meer verbinding met je ongekende kindje ervaren, maar wel op een lichte manier?

Wil jij ook een mooie herinnering creëren en je ongekende kindje(s) herdenken? Op een ontspannen manier andere vrouwen ontmoeten, vrouwen die begrijpen hoe je je soms voelt?

Kom dan naar deze bijzondere workshop!

Meer info vind je op www.praktijkjanna.nl