Opleiding Coach Miskraam Verwerken

Beste coach, therapeut , doula of verloskundige

Wist jij dat er jaarlijks zo’n 30.000 vrouwen een miskraam krijgen? Dat is bijna de complete bevolking van Aalsmeer! Besef jij hoeveel vrouwen je hulp nodig hebben? School jezelf daarom bij tot gecertificeerd Coach Miskraam Verwerken. Dat kan met onze privé-opleidingen of onze duo-opleiding.

Door: Joyce Beckker van Academy Miskraam Verwerken

Toen ik, Joyce Beckker, in 2010 helemaal vastliep in mijn leven, wist ik dat dit vooral kwam door mijn jarenlang weggestopte miskramen. Vanuit intuïtie ontwikkelde ik de coachmethode Rejoyce Xpress® die werkt met spoorwegsymboliek. Door het maken van ‘innerlijke reizen’ heb ik toen in zeer korte tijd mijn miskramen na ruim 20 jaar alsnog verwerkt! Kan jij je voorstellen wat een opluchting mij dat gaf? Sindsdien ben ik een meer betrokken moeder voor mijn twee kinderen en ben ik veel meer gefocust op mijn persoonlijke groei en potenties. Onlangs heb ik mijn 7e boek geschreven en was ik in 2016 genomineerd voor de Libelle Ster.

Na het verwerken van mijn miskramen  ben ik helemaal opgebloeid waarna ik andere vrouwen met een miskraam ging begeleiden. Met deze verrijkende methode kom ik razendsnel tot de kern bij mijn cliënten. Vaak lukt het deze vrouwen om al binnen anderhalf uur hun grootste pijn om hun miskraam voorgoed achter zich te laten waarna ze aan de slag kunnen met dieperliggende aspecten. Na enige tijd ontdekte ik de behoefte bij andere coaches en therapeuten om zelf ook vrouwen met een miskraamervaring te helpen.

Daarom besloot ik samen met medeoprichter van dit platform, Thea van Dijk,  om al onze kennis en ervaring te delen en hebben we de basisopleiding Coach Miskraam Verwerken ontwikkeld. De resultaten zijn tot nu toe erg goed! Het eerste jaar hebben we 9 miskraamcoaches opgeleid. Het is mijn wens dat dit aantal flink groeit zodat iedere vrouw met een miskraam straks een miskraamcoach in de buurt heeft zodat ze terecht kan bij iemand die uit ervaring weet hoe belangrijk het is om je miskraam duurzaam te verwerken. Vanaf 2018 verzorg ik deze opleiding zelfstandig in 3 varianten, namelijk als privé-opleiding (waarbij jij in twee dagen tijd gecertificeerd coach Miskraam Verwerken bent), als privé-plus opleiding (inclusief een maand coaching) en als duo-opleiding (waarbij jij deelneemt samen met je collega of andere bekende).

“Wil jij vrouwen (nog beter) helpen hun miskraam te verwerken of wil je binnenkort hiermee starten?”

Hoe zou jij het vinden als je:

 • een echte specialist wordt in miskraamverwerking?
 • een doeltreffende methode in handen hebt die door de treinensymboliek veel mensen aanspreekt?
 • mooie resultaten boekt?
 • meer mensen in minder tijd kan begeleiden?
 • je sessies ook online kan aanbieden?
 • een doorbraak met je cliënt behaalt?
 • bovendien een extra stap zet in de verwerking van je eigen miskraam?

Diana Wouters-Sellis was al een tijdje op zoek naar concrete coaching tools waar ze enthousiast over kon zijn. Ze vertelt of ze met de duo-opleiding hierin is geslaagd.

Fiona van Eck had een twijfel over deze duo-opleiding. Bleek die twijfel terecht?

Wat heeft de duo opleiding Nina Rang concreet opgeleverd?

Daryl Rojot twijfelde of ze de investering wilde doen. Ze vertelt waarom ze toch voor deze duo-opleiding heeft gekozen en hoe dit voor haar heeft uitgepakt.

Waarom kiezen voor de duo opleiding?

 • Je gaat samen aan de slag met een bekende van je wat meteen een vertrouwd en veilig gevoel geeft.
 • Je oefent op elkaar. Ook na de opleiding kan je veel hebben aan elkaars feedback en kan je nauw(er) samenwerken.
 • Je gaat naar huis met zoveel zelfvertrouwen, dat je de volgende werkdag al in staat bent met een krachtige tool je cliënten te helpen als coach Miskraam Verwerken.
 • Je verwerkt je eigen miskraam (of abortus of stilgeboorte) op een nog dieper niveau waardoor jij helder krijgt welke richting je uit wil in je leven.

Wil jij binnenkort met deze effectieve tool aan de slag zodat je met nog meer diepgang vrouwen helpt met hun miskraam verwerking? Volg dan deze deze opleiding!

Jouw investering voor de duo-opleiding is €  597,- ex BTW (per persoon)

Inclusief:

 • een zeer krachtige tool die het verschil maakt in het leven van je cliënten (en vaak ook van jezelf)
 • alle benodigde materialen om meteen aan de slag te kunnen
 • vermelding bij rubriek Aanbevolen op MiskraamVerwerken.nl
 • een interview met jou  voor jouw promotie
 • certificaat
 • alle drankjes, lunches en snacks

Mail me voor een Skype-gesprek waarin we kijken of deze opleiding geschikt voor je is en of we goed matchen met elkaar. Je kunt me ook mailen als je geen duo-partner hebt maar toch deze opleiding wilt doen (net als Carolina, zie de video hieronder).

Carolina Konijn vertelt hoe de opleiding heeft uitgepakt zonder duo-partner en hoe ze nu kijkt naar haar eigen ongewenste kinderloosheid

Zes weken later vertelt Carolina wat de invloed van de opleiding is op haar privéleven: Ik ben door een diepgaande verandering gegaan. Daarbij kreeg ik inzichten, kon ik het oude loslaten en kon ik dichter bij mezelf komen. Negatieve dingen kan ik nu beter omzetten naar positiviteit.

Brenda ten Have – Straatman volgde eveneens in haar eentje de opleiding

Brenda: “Ik wist niet goed wat ik van de methode moest vinden. Ik vond het soms wat vaag en zweverig. Toch heb ik me eraan overgegeven. Ik was toch wel benieuwd of dit echt zou werken. In het begin voelde de methode wat ongemakkelijk. Ik ben van eerst zien en dan geloven en deze methode is gericht op intuïtie en gevoel. Gaandeweg kwam ik steeds meer bij mijn gevoelens over mijn eigen miskraam die ik weggestopt had. Dit was best pittig,  ik wist niet dat er nog zo veel emoties bij kwamen kijken. Ik heb echt het gevoel dat ik verlies een plekje heb kunnen geven.”

Ook Harriët Klaassen volgde zonder duo-partner de opleiding.

Graag tot binnenkort!

Joyce Beckker – Academy Miskraam Verwerken

PS 1: Vooral als je al gewend bent te luisteren naar je intuïtie (of deze wens hebt), behaal je het beste resultaat met deze opleiding

PS 2: Je krijgt een ‘niet goed, gedeeltelijk geld terug garantie‘, dus daar hoef je het niet voor te laten

PS 3: Last but not least: het aantal vrouwen dat jij kan helpen is wellicht groter dan je dacht. In de genoemde 30.000 miskramen per jaar ontbreken namelijk alle niet-geregistreerde zwangerschappen die eindigen in een miskraam. En dan nog maar te zwijgen over alle abortussen die jaarlijks plaatsvinden en vaak emotionele problemen achteraf opleveren. Ook voor deze vrouwen kan jij veel betekenen. Nóg een argument om te kiezen voor deze opleiding!

Veel gestelde vragen

Welke methode leer je mij in deze opleiding?
Ik leer je de ins en outs van de Rejoyce Xpress® methode (op basis van spoorwegsymboliek). Met deze tool kun je jouw cliënt in veel gevallen al binnen anderhalf uur een helende transformatie laten ervaren.

Voor wie is deze opleiding geschikt?
Voor iedereen die werkt (of wilt gaan werken) met het thema miskraam en bij voorkeur met een hbo denkniveau. Dus voor o.a. coaches, therapeuten, verloskundigen en doula’s is deze opleiding zeer geschikt. Daarnaast is het aan te bevelen dat je graag wilt werken vanuit je intuïtie.

Waar vinden de opleidingen plaats?
In Zegge, West-Brabant. Deze locatie ligt in het Brabantse buitengebied wat positief en inspirerend op mensen doorwerkt.

Met hoeveel personen volg ik de opleiding?
De opleiding is voor 2 personen. In een aantal gevallen geef ik de opleiding ook aan 1 persoon. Wil je hier meer over weten, mail me dan even. 

Waarom duurt de opleiding slechts twee dagen?
Deze methode is goed en effectief over te brengen. Hier heb ik geen maanden voor nodig. Dit is erg prettig, vooral voor professionals die het geleerde meteen willen toepassen in de praktijk. Zij zitten niet ‘vast’ aan een lange opleiding. Dat scheelt enorm in de totale tijdsinvestering en reistijd plus alle bijkomende kosten.

Wat houdt jouw garantie in?
Jij krijgt je geld (deels) terug als je tussentijds nog te veel twijfelt of deze opleiding echt iets voor jou is. Dit dient dan aangegeven te worden voor afloop van de 1e ochtendsessie. Ik wil graag dat je goed matcht met mij en mijn methode. Mocht dat anders blijken te zijn, dan schudden we elkaar tussentijds de hand en gaan we beiden ons eigen weg.

Wat ontvang ik na afloop van de opleiding?
Als we allebei vinden dat je er helemaal klaar voor bent om als miskraamcoach aan de slag te gaan, ontvang je een certificaat voor de basisopleiding ‘Coach Miskraam Verwerken’.

Ben ik met deze opleiding automatisch verbonden aan het platform MiskraamVerwerken.nl?
Je krijgt een profiel op deze site evenals vermelding bij de rubriek ‘Aanbevolen’. Bovendien ga ik je desgewenst na je certificering interviewen als nieuwe miskraamcoach waardoor jij je meteen goed kan profileren. 

Wat zijn de opleidingsdata?
Deze zijn in onderling overleg in het weekeinde of 2 aaneengesloten werkdagen.

Ik wil meer weten, wat nu?
We gaan samen in een Skype-gesprek kijken of deze opleiding aansluit bij jouw behoeftes en verwachtingen. Stuur me een mail met de tijdstippen waarop je graag wilt overleggen en ik spreek met je een tijdstip af waarop we contact hebben.