Perspublicaties

 

(klik op het plaatje om het interview te zien). Tijdens de Week van de Vruchtbaarheid is Joyce door Eva van Zeeland (Miss Natural) live geïnterviewd over o.a. miskramen, beperkende geloofsovertuigingen bij kinderwens en zielskinderen. (Je kan de video bekijken op de site van Spirituele Kinderwens.)

 

(klik op het plaatje om te lezen) In het septembernummer 2018 van Paravisie verscheen dit artikel van Joyce over o.a. de zielskinderen na een miskraam of abortus. (Je kan het artikel via de link lezen op de site van Spirituele Kinderwens.)

 

 

 

(klik op het plaatje om te lezen) In BN DeStem van 24 oktober 2017 verscheen dit paginagrote interview met Thea en mij over ons werk voor  de stichting Stiltemonumenten en MiskraamVerwerken.nl.

 

 

 

 

(klik op het plaatje om te lezen) In BN/DeStem van 5 november 2016 verscheen in de rubriek ‘Eigen Baas’ dit artikel over MiskraamVerwerken.nl.

 

 

 

 

(klik op het plaatje om te lezen) In damesblad Libelle verscheen op 4 augustus 2016 dit interview met Joyce Beckker in het kader van haar nominatie voor de Libelle Ster 2016.

 

 

 

 

(klik op het plaatje om te lezen). In de Roosendaalse Bode verscheen eind 2015 dit interview met Joyce Beckker over miskraam in de taboesfeer.