Opvang vrouw met een miskraam

Mijn beste vriendin heeft helaas een miskraam gehad. Ik weet niet zo goed hoe ik haar moet opvangen. Wat adviseren jullie mij?

gemoedstoestand van een vrouw met een miskraamEigenlijk is het antwoord heel simpel: vraag het haar gewoon. Vraag haar: ‘wat kan ik op dit moment voor je betekenen?’ Misschien is het antwoord: ‘naar me luisteren’, of ‘er gewoon zijn’, of ‘er niet over beginnen’. Laat het maar aan haar zelf over. Maar het is onvoldoende om dit slechts eenmalig te vragen. Haar wens kan van keer op keer wisselen, net als onze eigen gemoedstoestand. Stem dus regelmatig met haar af wat zij van jou wil. En ik garandeer je, dat jouw connectie met haar alleen maar beter wordt! (Joyce Beckker, auteur)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *