Aanbevolen

joyce beckker               

Hieronder vind je een overzicht van onze gecertificeerde miskraamcoaches die wij van harte aanbevelen.
Tip: ga op je gevoel af en neem vrijblijvend contact op met de persoon van jouw keuze.

Joyce Beckker – Zegge/online (Noord-Brabant)
Thea van Dijk – Zevenbergen/online (Noord-Brabant)
Hanneke van Helvoort–van den Elsen (Noord-Brabant)
Carolina Konijn – Soest (Utrecht)
Mirella Mossel – Purmerend (Zuid-Holland)
Janneke Oudzes – Assen (Drenthe)
Brenda ten Have – Straatman (Overijssel)
Diana Wouters – Amersfoort (Utrecht)

Wie: Joyce Beckker (1959)
Wat:  ik help je moederhart te helen zodat je (weer) vol passie en vitaliteit gaat leven (online/in Zegge)
Mijn aanbod: Meet&Greet met je ongeboren kind
Hoe: jij mag je verhaal vertellen over je miskraam. Je ongeboren kind is blij met dit contact en zal een boodschap doorgeven. Hierdoor voel jij je helemaal gezien en gehoord.
Mijn eigen ervaring:  ik heb (minimaal) 3 miskramen gehad waarvan de laatste van een tweeling. Ook ben ik een ‘alleen geboren tweeling’.
Hoe verwerkt: door het ontwikkelen van mijn coachmethode Rejoyce Xpress (waarbij ikzelf naar mijn eigen miskraamverleden ben gereisd). Maar ook door het schrijven van mijn boeken ‘Het uitgewiste kind’ en ‘Geen beschuit met muisjes’.
Mijn meerwaarde als begeleider: ik weet wat het is om tientallen jaren met een onverwerkte miskraam te blijven zitten. En ik weet ook wat het je oplevert als je alsnog dit stuk verleden definitief afsluit. Ik begeleid je graag hierbij.
Mijn tip: kies voor jezelf en doe wat hiervoor nodig is.
Bereikbaar via: mail en website
Gratis aanbod: 15 minuten Skype-gesprek

Terug naar boven

miskraam en thea van dijkWie: Thea van Dijk (1962)
Wat: gelukscoach en beheerder MiskraamVerwerken.nl (Zevenbergen en skype)
Mijn aanbod: De geluksmethode voor de hooggevoelige vrouw die balans, geluk en energie wil, bijvoorbeeld na haar miskraam.
Hoe: met onze vrijheidskaarten gebaseerd op edelsteenfoto’s en de Rejoyce Xpress.
Mijn eigen ervaring: ik heb 6 miskramen gehad.
Hoe verwerkt: Ik heb mijn miskramen verwerkt met de Rejoyce Xpress methode, die ik ook inzet bij mijn klanten en met behulp van de vrijheidskaarten.
Mijn meerwaarde als begeleider: Ik weet wat het is om mijn gevoel weg te stoppen en door te gaan met dagelijkse bezigheden. Met mijn intuïtieve vaardigheden help ik jou je gevoel te (her)ontdekken en hier woorden aan te geven, zodat je helderheid krijgt en pijn achter je laat.
Mijn tip: doe eerst datgene waar je blij van wordt, daarna de dingen die moeten.
Bereikbaar via: mail en telefoon 0168-336733
Gratis aanbod: maak een afspraak voor gratis geluksgesprek en ontvang 2 tips die je gelijk al verder helpen.

Terug naar boven

 

Wie: Diana Wouters-Sellis (1978)
Wat:  gecertificeerd Miskraamcoach (Amersfoort)
Mijn aanbod: coaching bij miskraamverwerking
Hoe: door oprechte aandacht, begrip en persoonlijke gesprekken werken we toe naar een nieuwe situatie die voor jou goed voelt.
Mijn eigen ervaring:  ik heb in 2012 een vroege miskraam ervaren die veel impact op mij en mijn man heeft gehad. Daarnaast was mijn laatste zwangerschap een vanishing-twin-zwangerschap waarbij er 1 kindje uiteindelijk zich niet verder ontwikkeld heeft.
Hoe verwerkt: door mijn verhaal met anderen te delen, in gesprek te blijven met mijn man en samen afleiding te zoeken in de vorm van leuke dingen doen en het schrijven in een dagboek.
Mijn meerwaarde als begeleider: Bij mij mag je jouw verhaal kwijt zodat je jouw pijn en verdriet een plek kunt geven. Ik sta op een warme en betrokken wijze naast je. Ik help je bij het zoeken naar nieuw vertrouwen in jouw dagelijkse leven en jouw relatie.
Mijn tip: Mannen en vrouwen gaan verschillend met nare situaties om. Het is dan makkelijk jullie verbondenheid te verliezen. Daarom is het goed er met zijn tweeën op uit te gaan. Bijvoorbeeld even lunchen.
Bereikbaar via: mail of site
Gratis aanbod: kennismakingsgesprek om te kijken of er wederzijds vertrouwen is

Terug naar boven

 

Wie: Carolina Konijn (1965)
Wat: integratief (hypno)therapeut bij Alleen en ongewenst kinderloos (Soest)
Mijn aanbod: begeleiding van single vrouwen in hun rouwproces bij miskraam, abortus en ongewenste kinderloosheid. Individuele coaching/therapie/workshops/training/lotgenotencontact.
Hoe: ik begeleid je in jouw proces zodat je je verdriet kunt accepteren, je leven weer op de rit krijgt, afscheid kunt nemen en weer geniet van je dagelijkse leven.
Mijn eigen ervaring: op mijn 38ste raakte ik zwanger en koos ik voor een abortus. Jaren later onderzocht ik of het alleenstaand moederschap bij mij paste. Hier koos ik niet voor. Daarna duurde het nog een tijd dat ik mijn kinderloosheid kon accepteren en verweven in mijn levensverhaal.
Hoe verwerkt: Door gesprekken met familie en vrienden, lezen van ervaringsverhalen en leertherapie in het kader van mijn opleiding. Tekenen met waskrijt, schrijven van gedichten en mijn eigen verhaal, hielpen ook.
Mijn meerwaarde als begeleider: Ik zie het rouwproces rond ongewenste kinderloosheid als een uitnodiging om je eigen weg als vrouw zonder kinderen te ontdekken en vorm te geven aan jouw eigenheid. Het is mijn passie je daarbij te ondersteunen.
Mijn tip: we zeggen wel ‘het heeft tijd nodig’, maar vergeten de tijd de tijd te geven die het nodig heeft.
Bereikbaar via: mijn website, mail en 06-36013481
Gratis aanbod: vrijblijvende kennismakingssessie van 30 minuten in mijn praktijk, telefonisch of via skype

Terug naar boven

 

Wie: Mirella Mossel-Kerstens (1953)
Wat: Mossel Coaching (Purmerend)
Mijn aanbod: als coach met specialisatie verlies en rouw, en ervaringsdeskundige, kan ik jou begeleiden bij het verwerken van jouw miskraam.
Hoe: op een intuïtieve manier onderzoek ik samen met jou wat jij nu nodig hebt. En omdat ieder mens uniek is, krijgt niemand een ‘standaardbegeleiding’ bij mij. Ik maak gebruik van systemisch werk (familie-opstellingen) en NLP. Het is mijn passie om mensen weer te laten bloeien.
Mijn eigen ervaring:  in 1979 eindigde mijn eerste zwangerschap in een miskraam en meteen viel ik keihard van een euforische jubelstemming in een diep gat van verdriet en onbegrip. In die tijd was er nauwelijks erkenning voor een miskraam.
Mijn meerwaarde als begeleider: mijn unieke combinatie van opleiding, kennis, werk- en levenservaring, een goed inlevingsvermogen en mijn eigen ervaringen in het omgaan met verlies en rouw.
Mijn tip: stop je verdriet niet weg, het is niet ‘zomaar iets’. Vroeg of laat wil het verdriet eruit. En hoe eerder je dat toe laat, hoe eerder je verder kunt met wat het leven je ook te bieden heeft.
Bereikbaar via: email en telefoon 06-25053703.
Gratis aanbod: een gratis kennismakingsgesprek van ca. een uur. Belangrijk om elkaar te leren kennen, te kijken of er een klik is, of er een basis van vertrouwen is en om vragen te stellen.

Terug naar boven

 

Wie: Janneke Oedzes  (1960)
Wat: Psychosociaal Therapeut bij praktijk De sinne in Vries (Drenthe)
Mijn aanbod: persoonlijke begeleiding in verlies processen waarbij ik gespecialiseerd ben in begeleiding van vrouwen die een miskraam/abortus hebben gehad.
Hoe: ik heb de coachopleiding Miskraam Verwerken gevolgd waardoor ik je kan helpen bij het verwerken van een miskraam/abortus via een speelse methode voor innerlijke reizen wat zeer effectief werkt. Hiernaast maak ik gebruik van verschillende werkvormen o.a. creatieve therapie en lichaamswerk, zodat ik de sessie kan aanpassen aan de behoefte van de cliënt.
Mijn eigen ervaring:  ik heb verschillende verlieservaringen gehad. Door het werken aan mijn eigen processen en het volgen van de opleiding trauma en verlies heb ik een groot empathisch vermogen ontwikkeld wat tegelijk ook een positieve kracht van mij is tijdens het begeleiden van het proces.
Hoe verwerkt: ik ben door het proces heengegaan zonder te vechten en door te accepteren dat het pijn kan doen. Zelf ben ik  blijven geloven in de liefde en dat gaf mij de kracht om door te gaan.
Mijn meerwaarde als begeleider: als je in chaos verkeert en niet meer weet welke kant je zult opgaan, is het fijn om met een professioneel persoon te praten en samen te kijken hoe je deze zware periode voor jou weer aanvaardbaar kan maken.
Mijn tip: neem de tijd om te rouwen. Het maakt niet uit hoe lang het duurt, het gaat om jou en jouw gevoel. Volg dat gevoel, jij alleen weet wat goed voor je is.
Bereikbaar: op dinsdag, woensdag, donderdag van 9.00 uur tot 21.00 uur. Zie mijn site
Gratis aanbod: het kennismakingsgesprek is gratis waarin je me alles kan vragen.

Terug naar boven

 

Wie: Hanneke van Helvoort–van den Elsen (1980)
Wat: vaktherapeut Beeldend bij De Groene Kameleon–Praktijk voor Rouwbegeleiding (Rosmalen)
Mijn aanbod: rouwbegeleiding bij verlies van een dierbare, een miskraam, een kind of vroeggeboorte, werk, gezondheid.
Hoe: door beeldende therapie, een ervaringsgerichte therapie waarbij doen en ervaren centraal staan. Creatieve opdrachten helpen je emoties te voelen, te herkennen en een plek te geven. Verwerking helpt je om je eigen leven te leven en het verlies niet meer de overhand te laten voeren.
Mijn eigen ervaring: ik heb begin 2009 een miskraam gehad na een ziekenhuistraject vanwege vruchtbaarheidsproblemen. Ik werd heel onzeker of ik wel zwanger kon worden en blijven en hoever ik en mijn partner hierin wilden gaan. Ik miste tevens begeleiding op het emotionele gebied, er werd alleen gekeken naar de feiten en medicatie. Dat heb ik als zwaar ervaren.
Mijn meerwaarde als begeleider: als ervaringsdeskundige kan ik goed inschatten wat vrouwen nodig hebben. Daarnaast kan ik als professional me goed afstemmen op jouw behoeftes.
Mijn tip: ga op zoek naar wat bij jou past op emotioneel gebied. Hulp vragen is goed, het kan je verder helpen en maakt je een rijker mens. Gun jezelf dat!
Bereikbaar via: de website, via mail en 06-47943972
Gratis aanbod: vrijblijvend kennismakingsgesprek

Terug naar boven 

Wie: Brenda ten Have – Straatman (1981)
Wat: Kinderwens coach/ fertiliteit coach en Miskraam coach
Mijn aanbod: Psyshosociale begeleiding bij een (nog) onvervulde kinderwens of miskraam.
Hoe: Door een luisterend oor te bieden, praktische opdrachten aan te reiken en actief aan de slag te gaan.
Mijn eigen ervaring:  Zelf heb ik ervaren hoe het is wanneer zwanger worden niet makkelijk gaat. Dit heeft veel impact gehad op mijn leven. Daarnaast heb ik ook ervaren hoe het is om een miskraam te krijgen en hoeveel impact dit op je leven kan hebben.
Hoe verwerkt: Dit alles heb ik verwerkt door mijn ervaringen te delen met anderen en hier mijn werk van te maken. Daarnaast schrijf ik gedichten om mijn gedachten en gevoelens vorm te geven.
Mijn meerwaarde als begeleider: Door een combinatie van ervaringsdeskundige en mijn opleidingen weet ik wat vrouwen doormaken en doorgemaakt hebben. Daardoor kan ik goed inspelen op de situatie. Daarnaast sluit de combinatie van miskraam verwerken en een (nog) onvervulde kinderwens op elkaar aan zodat je hiervoor bij één persoon terecht kunt.
Mijn tip:  Luister naar je gevoel. Zoek een manier die voor jou prettig is om met je emoties om te gaan. Het is daarbij heel normaal wanneer je een deel samen met je partner verwerkt en een deel apart.
Bereikbaar via:   www.kinderwensbegeleiding.nl , info@kinderwensbegeleiding.nl, 06- 41494913
Gratis aanbod: zelf gemaakte hanger/ armbandje met naam van je kindje bij inschrijving van volledig programma. Kennismakingsgesprek van een kwartier om te kijken of het klikt.

Terug naar boven