FAQ basisopleiding Coach Miskraam Verwerken


Wie verzorgt deze opleiding?
De opleiding wordt verzorgt door Thea van Dijk, coach en trainer. Een van de oprichters van het platform MiskraamVerwerken.nl. Tevens ervaringsdeskundige en mensenmens.

Welke methode leer ik in deze opleiding?
Je leert de ins en outs van de Rejoyce Xpress® methode (op basis van spoorwegsymboliek). Met deze methode kun je jouw cliënt in veel gevallen al binnen anderhalf uur een helende transformatie laten ervaren.

Voor wie is deze opleiding geschikt?
Voor iedereen die werkt met het thema miskraam en bij voorkeur met een mbo/hbo denkniveau. Dus voor onder andere coaches, therapeuten, verloskundigen, doula’s en kraamverzorgende is deze opleiding zeer geschikt. Daarnaast is het aan te bevelen dat je graag wilt werken vanuit je intuïtie.

Waar vinden de opleidingen plaats?
In Zevenbergen en Boschenhoofd, West-Brabant.

Met hoeveel personen volg je de opleiding?
De opleiding is voor 2 personen. In een aantal gevallen geef ik de opleiding ook aan 1 persoon. Wil je hier meer over weten, mail me dan even.

Waarom duurt de opleiding slechts twee dagen?
Deze methode is goed en effectief over te brengen. Hier heb ik geen maanden voor nodig. Dit is erg prettig, vooral voor professionals die het geleerde meteen willen toepassen in de praktijk. Zij zitten niet ‘vast’ aan een lange opleiding. Dat scheelt enorm in de totale tijdsinvestering en reistijd plus alle bijkomende kosten.

Waar vind ik klantervaringen van deze opleiding?
Hieronder vertellen 4 deelnemers hoe ze de opleiding hebben ervaren.

Wat houdt jullie garantie in?
Jij krijgt je geld (deels) terug als je tussentijds nog te veel twijfelt of deze opleiding echt iets voor je is. Dit dient dan aangegeven te worden voor afloop van de 1e opleidingsdag. Ons standpunt is dat we graag samenwerken met mensen die helemaal matchen met ons en onze methodes. Mocht dat anders blijken te zijn, dan schudden we elkaar tussentijds de hand en gaan we beiden ons eigen weg.

Wat ontvang je na afloop van de opleiding?
Als we allebei vinden dat je er helemaal klaar voor bent om als miskraamcoach aan de slag te gaan, ontvang je een certificaat voor de basisopleiding ‘Coach Miskraam Verwerken’.

Ben ik met deze opleiding automatisch verbonden aan jullie platform?
Je krijgt een profiel op deze site evenals vermelding bij de rubriek ‘Aanbevolen’. Bovendien ga ik je desgewenst na je certificering interviewen als nieuwe miskraamcoach waardoor jij je meteen goed kan profileren.

Wat zijn de opleidingsdata?
Deze zijn in onderling overleg in het weekeinde of 2 aaneengesloten werkdagen.

Ik twijfel nog. Kan ik je eerst spreken voordat ik een besluit neem?
Natuurlijk kan dat! Ik wil ook zeker weten dat dit echt iets voor je is. Als je even een mail stuurt met je telefoonnummer en tijdstippen waarop je graag gebeld wilt worden, neem ik contact met je op voor telefonisch overleg.

Zeg je ‘ja’ tegen deze opleiding?
Laat mij dit weten via mail of sms naar 06 300 100 55