Single en een miskraam?

In mijn praktijk ‘Alleen en ongewenst kinderloos’ begeleid ik single vrouwen bij ongewenste kinderloosheid en bij verwerking van miskraam en abortus.

Een miskraam krijgen is een ingrijpende gebeurtenis. Hoe pijnlijk het ook is, toch maakt het deel uit van jouw leven en jouw levens-verhaal.

Ik help je je ongeboren kind een plek te geven en dit verlies in jouw levensverhaal te verweven zodat jij je leven weer op de rit krijgt en weer geniet van het dagelijkse leven.

Elk rouwproces is persoonlijk. De begeleiding wordt op jou afgestemd. Samen kijken we naar wat helpt in je proces, zodat je beter om kunt gaan met je persoonlijke situatie en jouw doelen bereikt.

Ik maak gebruik van verschillende methodieken en therapieën zoals o.a. individuele opstellingen (familieopstelling en opstelling van het verlangen), hypnotherapie, iemt/emdr, sociaal panorama, imaginaties, dromen, creatieve werkvormen en de natuur als therapeutisch hulpmiddel (wandelcoaching en mind-walk). Hiermee kan ik steeds dat inzetten, wat aansluit bij jouw situatie en behoeften. Eventueel werk je tussen de sessies thuis aan opdrachten.

Met ‘Alleen en ongewenst kinderloos’ wil ik een veilige ontmoetingsplek creëren voor alleenstaande vrouwen met een onvervulde kinderwens en voor hulp bij verwerking van miskraam en abortus. Een plek voor steun, (h)erkenning, begrip en hulp.

Carolina Konijn
Alleen en ongewenst kinderloos
Locatie Soest