Hulp bij miskraam en ongewenste kinderloosheid

Ik ben Harriët Klaassen, eigenaar van KLaassen coaching. Naast dat ik coach ben in Miskraam verwerken ben ik ook Levens- en Kindercoach. Tevens ben ik ervaringsdeskundige in ongewenst kinderloosheid waardoor ik de emoties heel goed begrijp die spelen bij een kinderwens.

Het krijgen van een miskraam of het uitblijven van een zwangerschap heeft een grote impact op je leven.
Je toekomstdroom ziet er plotseling heel anders uit dan dat je had verwacht en gehoopt. Dit gaat gepaard met emoties zoals  verlangen, gemis, teleurstelling, verdriet, jaloezie en vele andere gevoelens.

Als miskraamverwerkingscoach help ik je om je gevoelens de ruimte te geven waardoor je kunt omgaan met je verdriet, onzekerheden en angst waarmee je te maken krijgt. Dit geef ik jou in een veilige omgeving. We zorgen er stap voor stap voor dat het verlies of de wens een plek in je leven krijgt. Je geeft erkenning aan het verlies en je staat open voor hulp van de naasten om je heen.

Door je emoties te uiten ga je sterker en positiever in het leven staan.
Ben je hiermee aan het worstelen dan verwelkom ik jou om samen het verdriet aan te gaan en dit een plek te gaan geven in je leven. Neem vrijblijvend contact met mij op via info@klaassencoaching.nl of kijk op www.klaassencoaching.nl

KLaassen Coaching
Uitgeest
 
kindercoach meer informatie