Coaching bij ongewenste kinderloosheid, miskramen of verlies van een kindje

miskraam en kinderwensVaak ben je zo verdrietig over je onvervulde kinderwens, miskraam of het verliezen van een kindje dat je alles even niet meer in perspectief ziet. In een coachingstraject gaan we aan de slag zodat je weer sterker in je schoenen staat, je leven weer oppakt en je weer jezelf voelt.

We gaan op zoek naar wie jij bent, wat je wil, waarom je dat wil en hoe je het gaat doen. Daarbij wordt je begeleid met coachtechnieken zodat we tot de kern kunnen komen. Boven alles staat dat ik een luisterend oor bied en niet oordeel over wat je zegt, denkt, wil en doet. Meestal hebben we ongeveer 5-8 sessies nodig van 1 a 1,5 uur.

Als coach lossen we jouw probleem niet op en nemen we jouw eigen pijn niet weg, maar we zoeken samen naar een weg die de heftige emoties hanteerbaar maakt en de (nog) onvervulde kinderwens laat integreren in het bestaande leven.

Je kunt ook kiezen voor een sessie miskraam verwerken, in een sessie van 2/2,5 uur gaan we samen diep in op jouw miskraam en je ervaring daarbij om zo het meest diepe verdriet kwijt te raken.

Nina Rang
Vrouwencoach
Den Haag

kinderwens