Ontmoet jouw zielskind, (ook) na een miskraam of abortus

Door: Ingrid Jetten

‘Zielskinderen’ is een uniek boek dat je op een bijzondere manier kennis laat maken met de verbondenheid en het contact met je ongeboren kindje (ook na een miskraam of abortus).

Op de achterflap lees je:

  • dat het ongeboren kindje zijn/haar ouders bewust uitzoekt
  • jouw energie de ziel van je ongeboren baby kan voeden
  • jezelf contact kan maken met je ongeboren kindje
  • de kinderziel voor jou bestemd is

 

Verdrietige periode

Een miskraam is hoe je het ook wendt of keert een verdrietige periode waarin troost vanuit de buitenwereld, hoe goed ook bedoeld, niet altijd de juiste snaar weet te raken. Iedere moeder of vader verwerkt het ‘verlies’ van hun kindje op haar/zijn eigen manier. En naast het verwerken van verdriet heb je als vrouw ook nog eens de tijd nodig om weer vertrouwen te krijgen in je lichaam, om als de tijd rijp is weer te durven dromen over de komst van haar zoon of dochter.

Dromen

Het kindje dat ‘weg’ is gegaan zal er altijd nog ‘zijn’! Veel vrouwen hebben in de nacht dromen over hoe hun kindje er uitziet. Sommige zielen praten met hun mama en maken haar bewust van dingen die zij misschien beter kan laten of juist doen! Ook het voelen van het kindje komt veel voor. Een geur of geluid kan je ook direct met je kindje verbinden. Broertjes of zusjes ‘spelen’ in de nacht samen.

Uitstel geen afstel

Ik geloof zeker dat een miskraam een uitstel is en zeer zeker geen afstel betekent. Het geeft je de mogelijkheid om eens kritisch naar jezelf te kijken zonder direct jezelf te veroordelen. Misschien kan je iets moois doen in je relatie, familie of woonsituatie. Vol liefde naar jezelf en je lichaam kijken hebben we niet geleerd van onze ouders. Je wordt al snel egoïstisch genoemd. Maar dat is beslist niet waar!

Begeleiding na miskraam of abortus

Ik kan jullie het boek Zielskinderen van Walter Makichen zeker aanraden. Helaas is het boek slecht of niet meer verkrijgbaar, maar in de bibliotheek zal je het zeker vinden. Sinds 2007 werk ik zelf in mijn praktijk met dezelfde ‘techniek’ als Walter.

Ingrid Jetten
Energetische ondersteuning na een miskraam


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *