“Ik spreek altijd vanuit mijn hart”

We naderen de poort naar 2019. Jij en ik worden uitgenodigd even stil te staan bij belangrijke gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Wat waren je hoogte- en dieptepunten? Wat heb je je eigen gemaakt en wat ben je verloren? Het is nu tijd om bewust te kiezen wat je meeneemt door deze poort en wat je achterlaat. Aquamarijn helpt je daarbij, zeker als je een kinderwens hebt.

Aquamarijn helpt je om in de flow te komen en in het moment te leven. Door zijn kalmerende werking ondersteunt de kaart je in het rustig en authentiek verwoorden van je ideeën over je moederschap. Welke zaken in je leven mogen nu uitgesproken worden?

Ook al ben je ongewenst kinderloos gebleven na miskraam of stilgeboorte, dan nog ben en blijf jij de moeder van deze zielskinderen. Zij zijn er gewoon nog, ook al kan je ze niet waarnemen in deze fysieke wereld. Kan je dit ook zo voelen? En als dit niet het geval is, welke gevoelens en gedachtes heb je die jouw besef van je moederschap in de weg zitten?

Spreek je waarheid uit

Vaak zit onverwerkte pijn uit het verleden ons in de weg. Onderdrukte emoties en beperkende geloofsovertuigingen houden ons vastgeketend en belemmeren ons te groeien. Voel jij dat dit ook voor jou zo geldt? Wat kan je doen om jezelf hiervan te bevrijden? Aquamarijn moedigt je aan deze zaken nu uit te spreken naar jezelf toe en naar diegene(n) die betrokken waren bij jouw pijn.

Hoe je deze kaart gebruikt: Aquamarijn werkt in op je keelchakra. Laat de foto op je inwerken. Herhaal de affirmatie gedurende de dag terwijl je door je keelchakra uitademt.

Op naar je droomleven

In 2019 mogen we alle positieve herinneringen uit 2018 meenemen. Alles wat je niet meer dient, mag je achter je laten. Zodra de poort zich op 1 januari sluit, begint er een nieuw avontuur voor je. Hopelijk eentje vol inspiratie, liefde, groei en overvloed waarbij je droomwensen uitkomen. Dat wens ik je van harte toe!

Joyce Beckker

Ontwerpster kaartset ‘Steengoede affirmaties voor gelukkig moederschap’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *