10 tips om je miskraam te verwerken

Verwerk je miskraam en word weer de persoon die jij graag wil zijn.

miskraam verwerken tips

Een selectie van 10 tips speciaal voor jou uit het e-boek 30 tips om je miskraam te verwerken, geschonken door ons team van coaches en therapeuten.

Jolanda:

Dank voor het boek, na 35 jaar kwam het bij mij weer boven en heb het nu verwerkt door iets te maken en in mijn slaapkamer neer te zetten. Had het weggedrukt door reacties van anderen.

In het boek:

zelftest en miskraam verwerken
  • 10 tips
  • Oefening
  • Gedicht

Dit boek is samengesteld door Thea van Dijk, mede-oprichtster van MiskraamVerwerken.nl

Vraag je eigen e-boek(pdf) aan:

Waardevolle tips

Het e-boek is een verzameling van waardevolle tips die je kunnen helpen om soepel door je verlieservaring te gaan. Joyce Beckker en Thea van Dijk, oprichters MiskraamVerwerken.nl, willen graag dat jij je vrij voelt om je ervaring te delen, zodat jij weer vrijheid in je leven ervaart.

Dromen die uit mogen komen

Over de gevolgen van het niet verwerken van je miskraam kan je lezen op ons blog. Waar het ons om gaat, is dat jij je geesteskinderen geboren laat worden. Of anders gezegd: dat jij je dromen laat uit komen, dat jij je eigen intu├»tie volgt en datgene doet wat bij je past zodat jij gelukkig bent.

Inspiratiebron

Doordat jij gelukkig bent, ben je een inspiratiebron voor je omgeving. Dan kan jij je dierbaren blijven voeden, koesteren, helpen, inspireren, steunen en liefhebben.

Vraag je eigen e-boek(pdf) aan: