Vrienden van MiskraamVerwerken.nl

Maart 2017
Kees Wilms van Kersbergen van Raaf Business heeft samen met ons de kansen besproken om subsidie te krijgen voor MiskraamVerwerken.nl. Hij gaat voor ons verder op onderzoek uit omdat hij ons initiatief sympathiek vindt. Dat is wederzijds!

 

Oktober 2016
Marc Strootman van Van der Perk uitgeverij adviseert ons over uitgave van ons herdenkings- en geschenkboek Sam ‘t Locomotiefje.

September 2016
Christien Broekhoven (als voormalig genomineerde voor de Libelle Ster) van Grenzeloze Vrouwen adviseert Joyce over diens nominatie voor de Libelle Ster 2016.

Augustus 2016
Onze partner Diana Wouters-Sellis (Amersfoort) heeft nabijgelegen verloskundige praktijken benaderd voor doorverwijzingen naar ons platform.

Juni 2016
Rianne Schutte-Mensink (Zwolle) heeft nabijgelegen verloskundige praktijken benaderd voor doorverwijzingen naar ons platform.


April 2016

Wijkcentrum De Bergspil in Roosendaal opent speciaal haar deuren op 7 mei (op zaterdags normaal gesloten) om onze Partner Netwerkdag aldaar te houden.

Maart 2016
Accountant Ronald Van IJsselmuide van OAMKB heeft ons geadviseerd over de mogelijkheden om onze administratie volledig te digitaliseren en te automatiseren.

Februari 2016
Verloskundige Anoeska Barten-van Vliet (tevens partner) heeft ons geadviseerd over onze binnenkort te starten campagne om zoveel mogelijk verloskundigen te informeren over en te verbinden aan ons platform.

Januari 2016
Nicolette Lachmann heeft tijdens een werkoverleg van een verloskundigenpraktijk uit haar regio bekendheid gegeven aan ons platform. Zij gaan cliënten met een miskraam op de hoogte brengen van ons bestaan.

December 2015
Jozien Wijnakker van Momentum Coaching brainstormt met ons over de invulling van ons platform. Ook zet zij haar persoonlijke ervaring met de verwerking van miskramen in om gastblogs te maken en mogelijk ook om een professionele vraagbaak te zijn voor onze partners.

November 2015

Claudia Koole van Prospera Scenario heeft voor een vriendenprijs driemaal een bedrijfsfilm voor ons gemaakt.

Brasserie Lodge Visdonk in Roosendaal heeft haar binnen- en buitenruimte ter beschikking gesteld om filmopnames te maken voor onze bedrijfsvideo’s.

Melanie Lo van Dyslectisch ondernemen heeft Thea een gratis coachsessie met waardevolle input gegeven, onder andere dat dyslexie een voordeel is bij ondernemers. Door dit gesprek is Thea zich ervan bewust hoe ze anders naar haar dyslexie kan kijken en hoe ze deze kan inzetten als kracht bij het ondernemen.

Arts Nicolette Lachmann (Kortenhoef) heeft in haar forensisch team huisartsen benaderd voor doorverwijzingen naar ons platform.


Oktober 2015
Businesscoach Mandy Voncken van MOTIVATIEFABRIEK heeft ons tijdens een gratis inspiratiesessie geadviseerd over mogelijke business modellen voor ons initiatief.