Persoonlijke en online begeleiding

persoonlijke begeleiding van irene ottoHeb je een miskraam gehad en heb je moeite met je verdriet om te gaan? Of wil je graag op een andere manier kunnen kijken naar jezelf en je pijn en verlies? Bij Praktijk Janna kun je terecht voor begeleiding. Ook online via Skype.

Dit kan op verschillende manieren: in persoonlijke gesprekken, een supportgroep of een combinatie hiervan. Je krijgt de ruimte voor jouw gevoelens. Ik luister naar je, open en zonder oordeel. We kijken waar jij behoefte aan hebt en daar besteden we aandacht aan.

Je kunt dan je verdriet gaan dragen op een manier die bij je past, zodat je weer op je lichaam durft vertrouwen, je binnen je relatie en directe omgeving meer gesteund voelt en je meer evenwicht en rust ervaart. Hierdoor gaat je energie weer stromen, durf je weer vooruit te kijken en kun je met vertrouwen je weg gaan in het leven.

In februari 2016 heb ik een uniek online programma gelanceerd om jou te helpen om te gaan met je miskraam. Kijk voor meer info op mijn site.

Praktijk Janna
Irene Otto
Ede of via Skype

meer informatie