Acupunctuur bij herstel van je miskraam en hulp bij kinderwens

acupunctuur miskraam en kinderwensAls acupuncturist gespecialiseerd in vruchtbaarheidsproblemen behandelen wij veel vrouwen die te maken hebben met (herhaalde) miskramen.

Wij zien zwangere vrouwen die bang zijn voor een miskraam, vooral ook na een vruchtbaarheidsbehandeling. En vrouwen met een verleden van één of meerdere miskramen.

Daarnaast begeleiden wij veel vrouwen bij het herstellen van een miskraam. Daarvoor is binnen de reguliere geneeskunde helaas nog weinig aandacht. Vaak wordt zelfs het advies gegeven om het maar snel opnieuw te proberen. Maar een miskraam vraagt veel energie. Daarom werken we eerst aan het herstel van je miskraam (zowel lichamelijk als emotioneel), een diagnose van je vruchtbaarheidsprobleem en versterking van je vruchtbaarheid.

Acupunctuur, vaak in combinatie met Chinese kruiden, kan echt het verschil maken bij het fysieke en emotionele herstel van je miskraam. Je hormonen in balans, je cyclus weer op gang, je energie weer opgebouwd en je vruchtbaarheid versterkt: deze goede basis geeft je meer rust en vertrouwen bij je volgende zwangerschapspoging. Maar het ondersteunt je ook in de energie die je nodig hebt voor het verwerken van je miskraam of miskramen en de eventuele afsluiting van je kinderwenstraject.

Yuhsin Chung & Gilles Stoop

Acupuncturist.nl
Utrecht
Rotterdam-Hoogvliet