Persoonlijke herdenkingsbeeldjes en urnen

gedenkbeeldje keramiek in amsterdamIk bespreek samen met jou je wensen in een uitgebreid persoonlijk gesprek. Hiervoor kom ik graag naar jou toe. Het belangrijkste vind ik dat je een mooi gevoel krijgt bij het ontwerp en dat het jou helpt bij het verwerken van je miskraam.

Een urntje of herdenkingsbeeldje van keramiek kan elke vorm aannemen doordat ik deze met handvormen maak en is eerder een persoonlijk kunstwerk dan een traditionele urn. Bij het ontwerp van een herinneringsbeeldje of urntje houd ik ook rekening met de plaats waar het komt te staan: binnen of buiten? Wat past bij de stijl van het interieur of de tuin?

Tijdens het maken van het herinneringsbeeldje of urntje maak ik regelmatig foto’s, zodat de je ziet hoe het vorm krijgt. Als het af is maak ik een klein fotoboekje voor je van alle foto’s die ik heb gemaakt.

Bij een urntje ontwerp ik ook een bijpassende aszak. En ik help je met liefde om de as over te brengen in de nieuwe urn. Neem vooral contact met me op, als je vragen hebt of meer wilt weten.

Susanne Suermondt
De Urn
Amsterdam