Joyce Beckker

joyce beckkerHallo, mijn naam is Joyce Beckker en ik ben een van de vele vrouwen met een miskraamervaring. Ik heb (misschien net als jij) dit toen helemaal niet goed verwerkt. Bij mij was dat vooral omdat ik me schuldig voelde nadat een aantal familieleden mij van alles en nog wat verweet, vlak na mijn eerste miskraam. Dit deden ze uit eigen teleurstelling, maar dat vatte ik toen heel anders op. Ik besloot al snel om er maar niet meer over te praten en anderen er niet mee lastig te vallen.

Dat heb ik geweten! Na (niet schrikken) dik 20 jaar liep ik met mijn ziel onder mijn arm. Ik voelde me zo ongelukkig! Na een goed gesprek met een therapeute kwam ik er al snel achter dat mijn weggestopte miskramen mijn (lichamelijke) klachten en mijn somberheid veroorzaakt hadden. En om dat te erkennen, was al een hele opluchting.

Het was in die periode dat ik inspiratie kreeg om mijn coachmethode Rejoyce Xpress te ontwikkelen. Dat was mooi op tijd, want ik kon er zelf meteen mee aan de slag. Dat heb ik geweten. Al heel snel voelde ik me eindelijk weer vrij. Ik kon weer spontaan lachen en leuke dingen doen voor mezelf. En dat is een geweldig gevoel, kan ik je zeggen! Door deze methode kon ik alsnog mijn familie vergeven en nog veel belangrijker: ik kon mezelf vergeven voor al die jaren dat ik mezelf zo tekort had gedaan door mijn eigen behoeftes niet belangrijk te vinden.

Ik ben door deze ontwikkelingen als mens en ondernemer flink gegroeid. Jarenlang begeleidde ik andere vrouwen met de verwerking van hun miskraam. Vaak behaalden ze al een helende transformatie na zo’n anderhalf uur. Sinds augustus 2016 leid ik coaches en therapeuten op tot Coach Miskraam Verwerken.  Het is mijn wens dat iedere vrouw met een miskraam in haar eigen buurt een gecertificeerde miskraamcoach heeft die haar helpt in korte tijd haar miskraam te verwerken.

Ook heb ik sinds die tijd 2 boeken over miskramen geschreven En weet je wat ook zo mooi is: ik ben in 2016 genomineerd geweest voor de Libelle Ster vanwege mijn werk voor MiskraamVerwerken.nl. Ik kan je verzekeren dat deze dingen niet waren gebeurd als ik mijn miskramen was blijven wegstoppen.

Sinds september 2017 houd ik me vooral bezig met Spirituele Kinderwens om een energetisch alternatief te bieden voor het medische circuit waar stellen vaak in belanden als de zwangerschap op zich laat wachten. Wil je er meer over weten, kijk dan eens op https://www.spirituelekinderwens.nl/ waar je ook gratis mijn e-book ‘Het spirituele circuit van je kinderwens’ kan downloaden.

Sinds het najaar van 2018 geef ik ook de opleiding ‘Spirituele Kinderwens Coach‘ om nog veel meer vrouwen te kunnen helpen met hun kinderwens.

 

En jij? Ik gun jou dit ook; om een leven voor jezelf te creëren waarin jij de dingen doet die jij het allerliefste doet. Dus ik wil je echt aanraden om aan de slag te gaan met het verwerken van je miskraam. Dat is misschien wel het grootste cadeau dat jij jezelf kan geven. Doe het vooral op de manier die bij je past. Maar onthoud dit: jij mag gewoon (weer) gelukkig zijn!

Diverse interviews met mij vind je op deze perspagina.

Hartegroet,

Joyce