Ondersteuning bij miskramen en ongewenste kinderloosheid

kinderloosheidAls je graag kinderen wil en je raakt niet zwanger of je verliest je kindje(s) tijdens of direct na een zwangerschap dan is dat een hard gelag. Het is moeilijk om een droom in duigen te zien vallen. Dat is heel verdrietig. Rouw, boosheid, frustratie, het gevoel om te falen als vrouw en onrechtvaardigheid  kunnen je parten spelen.

Vaak kun je er in je omgeving niet over praten. Je verdriet wordt een stil verdriet. Soms kan dit problemen geven in je dagelijkse leven of in je gezin. Ik loop graag een aantal stappen met je mee om het verlies een plek te geven; om je veel te vroeg geboren kindje(s) te erkennen en vervolgens los te laten om in liefde verbonden te blijven en weer meer levensvreugde te ervaren. Of om je kinderloosheid een plek te geven en de oermoeder in jezelf te omarmen.

Met behulp van verschillende technieken kunnen we samen kijken naar de thema’s waar je aan wil werken. Ik maak gebruik van NLP-technieken, lemniscaat-oefeningen, systemische opstellingen, bloesemremedies en familieopstellingen.

Betsy Strijbos
Praktijk Lemniscaat
Eindhoven