Gevoelens mogen er zijn

machteloosheid gevoelens mogen er zijn na het hebben van miskramen annemieke de mare in oestgeestJe hebt kortgeleden of misschien wat langer geleden een miskraam of meerdere miskramen gehad. Je merkt dat je het moeilijk vindt om het verlies in te passen in je leven. Het kan zijn dat mensen om je heen niet zo goed af kunnen stemmen op wat het voor jou betekent.

Je merkt dat je anders in het leven staat. Gevoelens van onzekerheid, teleurstelling, verdriet, boosheid, machteloosheid kunnen aanwezig zijn.

Die gevoelens mogen er zijn, maar je staat ze jezelf misschien niet of te weinig toe? Of je doet dat wel, maar je omgeving heeft daar moeite mee.
Ik vind het belangrijk om je te helpen bij de zoektocht naar jezelf in deze nieuwe situatie. Daarbij nodig ik je partner ook uit, mits je dat prettig vindt.

Partners beleven een miskraam op een andere manier dan jijzelf. Het kan de moeite waard zijn om samen te bekijken wat jullie van elkaar nodig hebben om op een goede manier verder te leven na een miskraam.

Praktijk Amare
Annemieke de Mare
Oegsgeest