Geen kind wordt zo gemist als het kind wat er niet is

gemis transformeren met ingrid vlemming nieuwegeinVanuit mijn praktijk ‘Leven met gemis; geef ik aandacht aan het onzichtbare verdriet van een miskraam en een leven zonder kinderen. Hiertoe bied ik maatwerk met als doel dat jij een vorm vindt om jouw verlies rondom je miskraam en onvervulde kinderwens verweven te krijgen in je leven.

Hiertoe maak ik samen met jou contact, zodat jij in verbinding komt met jezelf, met jouw pijn en verdriet rondom je miskraam en ongewilde kinderloosheid en daarmee met de ander. Vanuit veiligheid en vertrouwen laten zijn wat is.

Wat het betekent voor jou en je partner, je lijf, je relatie, je intimiteit en seksualiteit, je toekomstperspectief, je omgang met familie, vrienden en omgeving.

We kijken naar welke emoties er spelen bij jou en hoe jij en je partner daarmee omgaan en of er sprake is van gestapeld verdriet. Tevens naar wat het doet met je zelfbeeld, je vertrouwen in jezelf, je lijf, je relatie en in artsen. Daarnaast kunnen we met een familieopstelling kijken naar de plek van je verlangen, je verlies, je miskraam en je kinderloosheid.

Ingrid Vlemmings
Leven met gemis
Locatie Nieuwegein

Eén antwoord op “Geen kind wordt zo gemist als het kind wat er niet is”

Reacties zijn gesloten.