Ben jij je kindje verloren door abortus of miskraam?

Ik help je dit verdriet te helen

Het verlies van een ongeboren kind een plek geven, hoe doe je dat? Het klinkt zo logisch bijna, maar hoe begin je eraan? Welke stappen kun je zetten om ook jouw leven te helen? Zodat het leven weer licht wordt, voor jou én voor je gezin, als je dat hebt.

Laat mij je helpen. Ik heb de stappen voor jou gezet en ik neem je er met liefde in mee. Op een manier die past bij jou begeleid ik je stap voor stap in je proces van erkennen, een plek geven en afscheid nemen. Zodat ook jouw kindje de rust vindt die het zo hard nodig heeft.

Even kennismaken?

Zo’n eerste stap is spannend, dat snap ik. Zomaar met een onbekende jouw verhaal delen. Je vraagt je misschien af of ik je werkelijk kan helpen, of we wel bij elkaar passen, of ik de juiste onbekende voor je ben.

Om die vragen bij je weg te nemen, nodig ik je van harte uit voor een online kennismakingsgesprek. Gratis. Passen we niet bij elkaar? No hard feelings, dan gaan we ieder ons weegs. Passen we wel bij elkaar en wil je met me verder? Dan doe ik je een aanbod. Passend voor jouw unieke situatie.

Esther Sanders Verliesbegeleiding
Online/Westervoort (Arnhem)