Meet & Greet met je ongeboren kind

boodschap bij miskraamHooggevoelige vrouwen met een miskraam blijven soms lang hangen in hun pijn. Vaak omdat ze hun ongeboren kind missen en zich eenzaam voelen. Ze begrijpen niet waarom de miskraam heeft plaatsgevonden. Maar het kan anders.

Thea: Ik vroeg me af waarom ik mijn miskraam moest meemaken. Dat maakte me onzeker en kwetsbaar. Tijdens de workshop heb ik via een brief mijn ongeboren tweeling kunnen vertellen hoe ik me voelde. Ik kreeg inzichten over het waarom van de miskraam en weet nu dat dit een waardevolle ervaring was die mede heeft gemaakt tot wie ik nu ben. Ik voel me nu getroost en erkend. Ik voel ook dat ik mezelf erkend heb. Dat is goed en bevrijdend.

Verrijkend

Tijdens de workshop mag jij je verhaal vertellen over je miskraam. Je mag zeggen hoe dat voor jou is. Je ongeboren kind is blij met dit contact en zal een boodschap doorgeven op een manier die jij kan ontvangen. Hierdoor voel jij je (misschien voor ’t eerst na je miskraam) helemaal gezien en gehoord. Je miskraam krijgt voor jou betekenis.

Sandra: Na mijn miskraam heb ik gewoon doorgewerkt. Ik had een schuldgevoel en ik schaamde me dat ik totaal geen verantwoordelijkheid nam voor mijn leven. Tijdens de Meet & Greet gaf mijn kindje aan dat het goed is, dat ik er mag zijn. Het was net alsof ik in een wolk zat, een soort van bescherming. En juist door de miskraam ben ik achter mijn verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven gekomen, dat zie ik nu in. Het voelt bevrijdend. Het is goed zo.

Wil jij net als Thea en Sandra ook betekenis geven aan je miskraam en je weer snel vitaal voelen, zodat je kan gaan voor je ware potentieel? Kijk op mijn site voor meer info.

Joyce Beckker
Soul MatchMaker
Zegge (West-Brabant) of individueel via Skype (tegen meerprijs)