Persoonlijke en resultaatgerichte begeleiding

begeleiding bij verlies helft van een tweelingHallo, mijn naam is Anna Maria van den Berg. Miskraambegeleiding Oss -Nijmegen heb ik opgezet om vrouwen die hun kindje tijdens de zwangerschap hebben verloren persoonlijk en resultaatgericht te begeleiden. Dat kan een miskraam geweest zijn, een abortus of een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Het kan ook zijn dat je de helft van een tweeling bent verloren. Hoe lang het verlies geleden is, maakt voor de begeleiding niet uit. Je kunt er na jaren nog steeds last van hebben.

In de praktijk merk ik dat het helend werkt om het kindje dat bij je was in je hart te sluiten. Ook als je hem of haar niet in je armen hebt kunnen houden, is het mogelijk om lichter en completer door het leven te gaan. Zelfs na jaren brengt het rust om stil te staan bij het verlies. Ook verbetert het de relatie met je partner, met je levende kinderen en met jezelf.

Het werk dat ik doe, doe ik zowel betrokken als professioneel. Ik vind het belangrijk dat je op je gemak bent en jezelf kunt zijn. Op elk moment ben je helemaal goed zoals je bent. Zoek jij iemand die een verbindende schakel kan zijn tussen jou en je ongeboren kind? Je bent van harte welkom!

De individuele begeleiding bestaat uit 5 concrete stappen. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Miriam van Kreij van Miskraambegeleiding Nederland. Daarvoor heb ik de opleiding tot Intuïtief Coach gedaan en ben ik opgeleid als schrijfbegeleider bij Hanny Kuijer van Enervie. Je kunt ook bij mij terecht als je graag samen met andere ouders wil schrijven over het verlies van je kindje.

Anna Maria van den Berg
Miskraambegeleiding Oss – Nijmegen
Oss