Wat is Soul MatchMaker?

Een coach vertelde mij eens dat als ze ging zitten en zichzelf allerlei vragen stelde, de antwoorden spontaan bij haar binnenkwamen. Wauw, dat wilde ik ook. Welnu, enkele jaren later gebeurt dit ook! De antwoorden komen niet direct via mij binnen, maar via mijn collega Joyce. Tenminste zo lijkt het.

HSP en contact met je kind op zielsniveau

Onlangs zijn we bezig geweest met de verdieping van MiskraamVewerken.nl wat inhoudt dat wij vrouwen helpen die het leven als zwaar ervaren na hun miskraam. Wij doen dit door deze HSP vrouwen in contact te brengen met hun ongeboren of stilgeboren kind op zielsniveau, zodat ze hun verlies beter begrijpen. Hierdoor kunnen ze in korte tijd helen en springen ze ‘s morgens weer enthousiast uit bed.

Verdieping MiskraamVerwerken.nl

Tijdens het opschrijven van deze verdieping gebeurden er rare dingen zoals het vastlopen van Word, het verdwijnen van het document en teksten die niet opgeslagen waren.

Toen we uiteindelijk onze tekst hadden geherformuleerd, was ik niet tevreden. Ik twijfelde zelfs of ik deze verdieping nog wel wilde. Ik was ontevreden en miste iets.

Luisteren

Hierdoor werd er iets getriggerd en kregen we spontaan de woorden binnen: De ongeboren kinderen willen gehoord worden in ons verhaal. Ze zei ‘Durf je te luisteren naar wat je zielskind je vertelt?’

Dit was wat ik miste. Ik voelde me helemaal blij worden. Wij willen HSP vrouwen helpen in contact te komen met hun ongeboren of stilgeboren kind op zielsniveau en wij kunnen dit al. We mogen deze zielskinderen betrekken bij elke stap die we zetten bij deze verdieping.

Zielskinderen willen gezien worden

De zielskinderen willen zo graag erkend en gehoord worden. Ze willen niet weggestopt worden alsof ze nooit een bezoek aan ons hebben gebracht. Ze hebben zoveel waardevolle boodschappen voor ons vrouwen. Ze willen niets liever dan dat jij als vrouw straalt. Door dit contact kan ook het zielskind verder.

Boodschap aan Thea

Een van de boodschappen die ik heb mogen ontvangen is dat ik op mijn eigen benen mag staan. Dat ik de ander niet belangrijker hoef te maken dan mijzelf. Dat ik mezelf toestemming mag geven om te doen wat ik leuk vind. En hierbij voel ik mij geholpen door mijn zielskind.

Zelf contact maken

Wil jij ook contact met je kind op zielsniveau en uit eerste hand vernemen waarom het kindje (nog) niet gekomen is? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Liefs
Thea van Dijk
SoulMatchmaker.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *